Водачът на листата на ДПС във Варненска област Филиз Хюсменова

...
 Водачът на листата на ДПС във Варненска област Филиз Хюсменова
Коментари Харесай

Филиз Хюсменова: ДПС е партия с минало, а принадлежи на бъдещето


 izbori_2023_v1_014

 

Водачът на листата на Движение за права и свободи във Варненска област Филиз Хюсменова изпи утринното си кафе с още 100 дами от община Дългопол. Тя поздрави дамите и стисна ръката на всяка от тях в символ на почитание към съпричастността им към идеята Движение за права и свободи.

„ Движение за права и свободи е партия с минало, а принадлежи на бъдещето “ – изясни Хюсменова, аргументирайки тезата си, че сплотеността на членовете на партията дава силата на Движение за права и свободи. „ Ние сме Движение за права и свободи и в Движение за права и свободи намираме схващане и опора. Жените в Движение за права и свободи са тим, който знае по какъв начин да работи, по какъв начин да служи на общите ни ползи. Ние всички имаме една цел - да успеем дружно “ – заключи Хюсменова.

В предизборната среща в с. Езерово, община Белослав, Филиз Хюсменова акцентира, че мотото на акцията на Движение за права и свободи за парламентарните избори е „ Разум, отговорност, разговор “. И това освен думи, продължи тя. Това са жалоните на политиката на Движение за права и свободи, и тъкмо тях ще прилагаме за нормализиране на обществено-политическия живот в страната – даде обещание дългогодишният евродепутат Хюсменова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР